stiri Braila – debraila.ro

Bogdi invinge tumora | Teatrul de Papusi organizeaza un spectacol caritabil in Parcul Monument | VINO SI TU!

Cazul lui Bogdi, un copilas de doar trei ani, care, recent, a fost diagnosticat cu tumora la ficat cu metastaze stadiul IV, a miscat Braila. Mii de internauti au donat aproximativ 50.000 de euro prin intermediul Facebook, in doar cateva zile. Din cauza cresterii uluitoare a sumei, Facebook a blocat temporar mecanismul de donare.

Altii au donat in conturile bancare ale parintilor, multi scotand la licitatie, pe retelele de socializare, diverse lucruri de prin casa, de la rochii de mireasa, la parfumuri, haine, carti sau icoane, pentru al putea ajuta pe micut.

Bogdi si parintii sai au plecat, joi, spre spitalul Acibadem din Turcia, unde va urma un tratament cu citostatice si, apoi, un transplant de ficat. 

„Va rog sa nu vă panicati, pagina „doneaza” a fost stopata din precautie. Facebook ne cere explicatii si justificari pentru ca s-au strans foarte multi bani intr-un timp foarte scurt, iar noi acum suntem in drum spre Turcia si pe moment pana nu ajungem acolo nu putem rezolva problema acesta! Nu va ingrijorati, banii deja donati ajung la Bogdi! Speram sa rezolvm cat mai curand problema cu pagina! Va multumim!”, au transmis parintii copilului pe o retea de socializare.

Pe langa internautii care s-au mobilizat exemplat, si Teatrul de Papusi „Carabus” a anuntat ca va organiza, duminica, incepand cu ora 18:00, in Parcul Monument (n.r. la Rondou), spectacolul caritabil „Ridichia uriasa”.

„Aceia dintre dumneavoastra care doresc sa fie alături de Bogdi in lungul lui demers catre vindecare, o pot face prezentandu-se la acest eveniment, unde vor fi puse la dispozitie urne mobile pentru donatii”, arata institutia de cultura.

Cei care vor sa faca donatii au la dispozitie si trei conturi deschise pe numele mamei si tatalui lui Bogdan:

RO02INGB0000999907943914, deschis la ING Bank (lei – Sorina-Mihaela Popa)

RO92BRDE090SV53155850900, deschis la BRD (lei – Sorina-Mihaela Popa)

RO43BRDE090SV33301900900, deschis la BRD (euro – Cristian Popa)

Comentarii