stiri Braila – debraila.ro

Boboc (PNL): „Inainte sa amendezi soferii pentru ca n-au parcat unde trebuie, asigura-le parcari”

Senatorul Catalin Boboc, candidatul PNL pentru fotoliul de primar, a declarat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca brailenii au ajuns sa isi parcheze autoturismele „pe trotuar sau in gradini” pentru ca nu exista suficiente locuri de parcare si ca sunt amendati de Politia Locala, desi Primaria nu le ofera alternativa.

Afirmatia vine in contextul in care primarul Aurel Simionescu a precizat ca nu este nevoie numai de parcari, ci si de spatii verzi.

„E ok, facem spatii verzi, dar cu masinile ce facem? Le ducem pe bloc sau facem la intrarea in oras parcari mari? Uneori ne deranjeaza modul in care sunt parcate masinile si iti vine sa spui: <<De ce nu vine Politia Locala sa-i amendeze?>>. Pai sa nu vina! Inainte sa amendezi pe cineva, asigura-le parcari si apoi, daca nu parcheaza unde trebuie, poti sa-i si amendezi”, a spus Boboc.

Liberalul a mai mentionat ca din acest motiv, al numarului insuficient de parcari, pe Bulevardul Dorobantilor, „pe care ar trebui sa poti traversa Braila, de la un capat in alatul, in 5 minute”, se circula doar pe o banda.

Comentarii