stiri Braila – debraila.ro

Boboc (PNL), dupa scuzele cerute de Dragomir: „Lipsa de bun-simt e sa te lauzi cu minciuni”

Dupa ce Marian Dragomir, candidatul PSD pentru Primarie, i-a cerut contracandidatului sau din partea PNL sa-si ceara scuze pentru declaratia in care a spus ca Dragomir ar trebui „sa-l ia de guler” pe primarul Simionescu, Catalin Boboc a anuntat ca nu are pentru ce sa isi ceara scuze.

„Trebuie sa recunosc ca nu ma asteptam ca domnul Dragomir sa vada ghilimelele. Daca vorbim de educatie, de bun-simt… Lipsa de bun-simt adevarat este atunci cand te lauzi cu lucruri care nu sunt adevarate, pe care brailenii nu le simt, sa te lauzi cu minciuni, cu lucruri populiste”, a precizat Boboc.

Liberalul a prezentat presei si unul dintre pliantele de campanie ale candidatului PSD, pe care l-a catalogat ca fiind „un lucru lipsit de bun-simt”. Pe verso-ul materialului se regaseste programul Campionatului European de Fotbal.

„Nu gasesc un program de guvernare, ci un program de „Gazeta Sporturilor”, „programul de guvernare” al Campionatului European de Fotbal. Ca sa fiu sincer, cand l-am vazut, era si mai intuneric in birou, m-am speriat, am crezut ca este caracatita PSD, cu increngatura dintre firmele si oamenii din PSD, dar m-am linistit, am vazut ca era programul Campionatului European”, a concluzionat Catalin Boboc.

Comentarii