stiri Braila – debraila.ro

Boboc (PNL), despre independentul Tabarac: „E oglinda PSD! A fost liberal, dar a devenit harnicutul slujbas al celor care lovesc in PNL. Brailenii nu se vor lasa pacaliti de un om tras de sfori, de o coada de topor”

Catalin Boboc, presedintele interimar al Organizatiei Judetene PNL, considera faptul ca Adrian Tabarac, fost liberal si candidat independent la alegerile parlamentare, „este oglinda PSD, oricat incearca sa-si lipeasca eticheta de liberal”.

Boboc sustine ca proaspata independenta politica a lui Tabarac nu va pacali electoratul, intrucat fostul liberal a ales sa fie „tras de sfori, portavocea unor „curajosi” care stau ascunsi si coada de topor”.

„Ca sa fie clar: candidatul independent Tabarac este oglinda PSD, oricat incearca sa-si lipeasca eticheta de liberal, pe care a pierdut-o atunci când a devenit harnicutul slujbas al celor care lovesc in PNL. Comportamentul sau politic e identic cu cel al PSD! Ataca PNL, desi ne spune povesti despre liberalismul care ii curge prin vene. Daca independenta politica inseamna sa fii tras de sfori, sa fii portavocea unor „curajosi” care stau ascunsi sau sa fii coada de topor a unor interese vopsite in sloganul „Fara compromisuri”, atunci sunt sigur ca brailenii nu se vor lasa pacaliti! Independenta nu inseamna dependenta, cel putin asa scrie la manual. E usor sa arunci cu acuzatii, sa faci circ si sa crezi ca oamenii se vor inghesui sa te voteze pentru asta. E usor, doar ca e o prostie!”, a declarat sursa citata.

Comentarii