stiri Braila – debraila.ro

Boboc (PNL): „Politistii locali sa patruleze noaptea prin oras, nu sa pazeasca banci si trandafiri”

Catalin Boboc, candidatul PNL la Primarie, a afirmat, joi, ca a vazut politisti locali care pazesc „bancute si cosuri de gunoi de pe bulevarde sau din Gradina Mare”, subliniind ca Politia Locala ar trebui sa aiba un rol mult mai important in scaderea gradului de infractionalitate.

Liberalul considera ca Primaria ar trebui sa cumpere mai multe autoturisme pentru Politia Locala, care sa patruleze prin toate zonele din municipiu, mai ales noaptea, in loc sa ii puna pe politistii locali sa pazeasca „doua cosuri de gunoi si trei trandafiri”.

„Primaria vine si doteaza Politia Locala cu mijloace de transport, masini pentru patrule. Daca astazi orasul Braila este impartit in 11 sectoare, el se poate imparti in 20 de sectoare, astfel incat o patrula sa treaca prin acelasi loc o data la 10 minute sau 20 de minute, nu la o ora. Vad ca niste politisti locali stau si pazesc bancutele si cosurile de gunoi de pe bulevarde sau din Gradina Mare. E foarte bine, dar ar putea sa faca asta acoperind o zona mai mare. Mi se pare aberant ca astazi sa pui cate doi politisti sa pazeasca doua cosuri de gunoi si trei tranndafiri, dar poti cu aceiasi oameni sa fii mai eficient”, a declarat Boboc.

Comentarii