stiri Braila – debraila.ro

Boboc (PNL): „Consideram ca PSD-istii trebuie indepartati de la conducerea orasului si judetului”

Catalin Boboc, candidatul PNL pentru functia de primar, a declarat recent, in cadrul unei emisiuni la Realitatea TV Galati-Braila, ca liberalii cred ca „social-democratii trebuie indepartati de la conducerea orasului si a judetului”, aratand ca partidele mici de Dreapta fac jocul PSD. Declaratia vine dupa ce liderul taranistilor, consilierul judetean Gheorghe Chiru, a spus ca PNL „preda” Primaria PSD prin refuzul de a sprijini un candidat unic al Opozitiei pentru fotoliul de edil al municipiului.

„Am mai auzit ca vreau sa predau Primaria PSD. Cei care ma acuza de asta, uita ca reprezint cel mai mare partid de Dreapta al Brailei. Intotdeauna am spus cu subiect si predicat ce probleme vad la sistemul creat de PSD, in timp ce acesti oameni au probleme cu mine. PNL are o disputa cu sistemul PSD. Consideram ca PSD-istii trebuie indepartati de la conducerea orasului si a judetului. Despre PSD cred ca toata lumea s-a convins. (…) Partidele mici de Dreapta, poate fara sa isi doreasca asta, fac jocul PSD, faramitand voturile Dreptei”, a precizat Boboc.

Senatorul liberal a mai adaugat ca miza PNL pentru alegeri tine de a ii convinge pe braileni ca PNL este alternativa „la sistemul PSD si la modul in care s-a facut administratie pana acum”.

Comentarii