stiri Braila – debraila.ro

Bilantul unei actiuni la ceas de seara: trei soferi bauti in trei ore, toti pe Soseaua Buzaului

In cursul zilei de duminica, 17 noiembrie, in intervalul orar 20:00-23:00, politistii i-au depistat in trafic, pe Soseaua Buzaului, pe trei braileni, cu varste cuprinse intre 28 si 57 de ani, in timp ce conduceau autoturisme sub influenta bauturilor alcoolice.

Astfel, la ora 20:10, oamenii legii l-au tras pe dreapta pe un sofer de 38 de ani. Barbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand ca avea in aerul expirat o imbibatie alcoolica de 0,64 mg/l.

O ora mai tarziu, politistii l-au oprit si pe un barbat de 57 de ani, care se afla la volan in ciuda faptului ca avea in aerul expirat o imbibatie alcoolica de 0,91 mg/l.

Totodata, la ora 23:10, si un tanar de 29 de ani, care conducea un autoturism pe Buzaului, a fost pus de politisti sa sufle in fiola, rezultatul aratand o imbibatie alcoolica de 1,30 mg/l.

Cei trei soferi a fost condusi la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sange, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele brailenilor au fost intocmite dosare penale si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului.

Comentarii