stiri Braila – debraila.ro

Batai in familiile a doi braileni / Ginere batut de socru si tata de copii

Marti, la nici jumatate de ora distanta unul de altul, oamenii legii au avut de cercetat doua cazuri de violenta in familie, unul in municipiu, iar un altul in comuna Zavoaia.

La ora 23:10, politistii de la Sectia 5 de Politie Rurala Viziru au fost sesizati, prin apel 112, de catre un barbat, in varsta de 39 de ani, din Zavoaia, despre faptul ca, in timp ce se afla in propria locuinta, impreuna cu socrul sau, de 59 de ani, acesta l-a impins si l-a lovit.

Se pare ca agresiunea a avut loc in urma unui conflict spontan izbucnit pe fondul consumului de alcool. S-a intocmit dosar penal pentru infractiunea de lovire sau alte violente.

25 de minute mai tarziu, un alt telefon, de data aceasta al medicilor de la Unitatea de Primiri Urgente, a anuntat faptul ca la spital a fost adusa o persoana de sex masculin care prezinta leziuni produse prin agresiune.

Politistii au inceput cercetarile si au stabilit ca, in jurul orei 21:00, victima, un barbat de 55 de ani, din municipiu, in timp ce se afla la domiciliu, a fost agresat de fiii lui, cu varste de 27 si, respectiv, 19 ani.

Si in acest caz a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de violenta in familie.

Comentarii