stiri Braila – debraila.ro

Basescu: „La Braila, singurele investitii mari sunt hypermarketurile. Administratia a stat cu mana intinsa la bugetul de stat”

Fostul presedinte Traian Basescu a participat sambata, la lansarea candidatilor Organizatiei Judetene Miscarea Populara la alegerile locale, eveniment care a avut loc a Sala Lyra, incepand cu ora 11:00.

Basescu a vorbit despre lipsa marilor investitii din Braila, comparand orasul cu Cluj-Napoca, unde, a afirmat fostul sef al statului, un primar de dreapta a transformat un oras „prafuit” intr-unul „superb”.

„La Braila, ma uitam, marile investitii sunt hypermarketurile, daca le putem numi mari investitii. Nu spune nimeni ca fosta industrie mai avea viitor intr-o societate competitiva, dar vorbesc despre capacitatea administratiei locale de a atrage investitori. Este clar ca Braila, atat judetul, cat si municipiul, n-au avut sansa unor administratii care sa stie sa faca si altceva decat sa stea cu mana intinsa la bugetul de stat. Asta nu e o poveste! Si Clujul lui Funar era prafuit. In trei mandate, Funar a avut o singura preocupare, sa vopseasca bancile tricolor, dar a refuzat o investitie Coca Cola, spunand ca nu-i trebuie emblema capitalismului. A trebuit sa vina un primar de Dreapta pentru ca Clujul sa fie un oras superb”, a declarat fostul presedinte.

Liderul Miscarii Populare le-a mai spus membrilor de partid ca a ajuns mai devreme in oras decat era prevazut si astfel a vazut Dunarea, de la balconul unui hotel, precizand ca fluviul este „o bogatie care nu a fost pusa bine in valoare pentru braileni si pentru afacerile din zona”.

Comentarii