stiri Braila – debraila.ro

Bărbatul dat dispărut SE RĂTACISE: polițiștii l-au găsit între Surdila Găiseanca și Mircea Vodă

UPDATE | Polițiștii din Făurei au dat de urma bărbatului dat dispărut de familie. Vlad Ionel, cu vârsta de 52 de ani și domiciliul în Surdila-Găiseanca, se rătăcise, potrivit oamenilor legii.

Bărbatul a fost găsit, marți după-amiază, deplasându-se pe lângă linia de cale ferată, între localitățile Surdila-Găiseanca și Mircea-Vodă.

“Acesta a menționat că s-ar fi rătăcit și nu a fost victima vreunei infracțiuni”, transmite Poliția.

Știrea inițială:

Pe 22 noiembrie, la ora 12:10, Poliția Orașului Făurei a fost sesizată prin apel 112 cu privire la dispariția unui bărbat din comuna Surdila-Găiseanca.

Sora lui Vlad Ionel i-a alertat pe oamenii legii. Se pare că bărbatul, în vârstă de 52 de ani, a plecat de la domiciliu pe 21 noiembrie, în jurul orei 18:00, însă nu a mai revenit.

Semnalmente: 170 cm înălțime, 80 kg, ochi căprui, corpolent, păr negru scurt, barba tunsă scurt, fără semne particulare.

Îmbrăcăminte: pantaloni de trening de culoare albastru închis și geacă de fâș de culoare închisă, pantofi de culoare negru fără șireturi.

Pentru VLAD IONEL a fost solicitată căutarea la nivel naţional și internațional.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care se află bărbatul sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie!

Comentarii