stiri Braila – debraila.ro

BADARANIE | Primarul Dragomir, unei brailence care l-a criticat pe Facebook: „Sa nu faceti riduri!”

Primarul Marian Dragomir a intrat in dialog cu mai multi internauti care l-au criticat, printre altele, pentru modul in care arata unele dintre parcurile de joaca din cartiere.

„In parcul din Radu Negru sunt numai alcoolici, sticle sparte, mucuri de tigari si coji de seminte! Cei mici se joaca printre ei si mizerie. Parcul asta e un jaf total! Copii dumnealui (n.r. primarului) nu se joaca in aceste parcuri!”, se arata in comentariul unei braileance.

Edilul a postat ca raspuns mai multe fotografii din parculetul aflat in Gradina Mare, reabilitat in mandatul sau. Mai mult decat atat, Dragomir a strecurat printre „dovezile” implicarii sale in rezolvarea problemei parcurilor de joaca si o replica usor grosolana, desi nimeni nu a fost folosit un limbaj licentios in „mini-dezbaterea” de pe Facebook.

„Anul trecut am finalizat modernizarea la 3 parcuri. Anul acesta vom moderniza 8 parcuri. Va rog eu mult sa ganditi pozitiv … ca sa nu faceti riduri … :)”, a conchis primarul. 

Marian Dragomir este cunoscut pentru iesirile vulcanice pe retelele de socializare, indeosebi fata de cei care il critica.

Comentarii