stiri Braila – debraila.ro

„Ba se ridicau, ba se așezau pe bancă. Ziceau că au fumat chiștoace” | TREI tineri luați cu ambulanțele din Parcul Monument și duși la UPU

Incident în Parcul Monument, unde, luni seară, în jurul orei 20:00, trei tineri au fost luați de ambulanțe și duși la Unitatea de Primiri Urgențe, aflată la doi pași.

Două persoane care se plimbau prin parc, în dreptul Liceului de Chimie, au văzut trei indivizi care stăteau pe o bancă și se manifestau extrem de ciudat, moment în care i-au alertat pe polițiștii locali din zona.

„Erau agitați și incoerenti! Unul de abia se mai ținea pe picioare. Ba se ridicau, ba se așezau pe bancă… Le ziceau celor din jur că au găsit niște chiștoace și au fumat”, ne-a declarat un martor.

Se pare că este vorba despre tineri din Buzău, cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani.

În cele din urmă, la fața locului au ajuns două ambulanțe de la SAJ și SMURD, la solicitarea Poliției Locale, care i-au preluat pe indivizi și i-au transportat la UPU.

Tinerii buzoieni au refuzat să primească ajutor medical sau să fie supuși la investigații de specialitate și, potrivit procedurii, au fost lăsați sa plece.

Comentarii