stiri Braila – debraila.ro

Aurel Simionescu a preluat conducerea PSD | Declaratia fostului primar | „Mana dreapta” a lui Dragnea isi anunta vizita la Braila

Demisia fostului premier Mihai Tudose din PSD a lasat Organizatia Judeteana Braila fara presedinte. Totusi, potrivit statutului partidului, fraiele filialei au fost preluate de fostul primar Aurel Simionescu, care detine functia de presedinte executiv.

La Braila urmeaza sa ajunga, in perioada urmatoare, si mana dreapta a lui Liviu Dragnea, secretarul-general Codrin Stefanescu.

Contactat telefonic, Simionescu a declarat pentru DEBRAILA.ro ca nu este adeptul interimatului, motiv pentru care va propune organizarea in cel mai scurt timp de alegeri pentru fotoliul de presedinte.

„Maine seara (n.r. miercuri) ne vom intalni si vom stabili. Va fi o conferinta judeteana in urma careia va fi ales un presedinte. Mihai este un om cunoscut in partid, un lider important, asa ca nu am cum sa exclud eventuale plecari din partid. Vom vedea”, a precizat fostul primar al Brailei.

Totodata, Codrin Stefanescu, secretarul-general al PSD, a precizat ca organizatia „isi va reveni in scurt timp”, acuzandu-l pe Mihai Tudose ca a tradat partidul.

„Am inteles ca asa ne rasplateste pe noi, colegii lui, trecand la un partidulet foarte mic, al carui conducator, la randul lui, ne-a tradat si el. Organizati Braila va recupera foarte repede aceasta pierdere. Le promit colegilor mei din PSD Braila, primarilor, viceprimarilor, presedintilor de organizatii, ca voi veni la ei in zona si voi rezolva aceasta chestiune si ca procentul PSD in judet nu va fi afectat”, a mentionat Stefanescu, citat de presa centrala.

Comentarii