stiri Braila – debraila.ro

AUDI-ul lui Iniesta, mijlocasul FC Barcelona, circula pe strazile Brailei | A ajuns la o scoala de soferi

Un Audi A3 care i-a apartinut celebrului fotbalist Andres Iniesta circula pe strazile Brailei, la volanul autoturismului urcand cei care vor sa obtina permisul de conducere. Autoturismul, fabricat in 2003, a ajuns la Scoala de Soferi ”ProActivAuto”.

Informatia a fost publicata in exclusivitate de site-ul Antenei 1, intr-un articol care prezinta inclusiv dovezile ca masina a apartinut mijlocasului de la FC Barcelona.

In octombrie 2003, Iniesta este jucator la prima echipa a lui FC Barcelona, insa nu titular. A debutat sub cravasa lui Louis van Gaal pe 29 octombrie 2002, intr-un meci de Champions League, insa a prins numai sase partide in sezonul 2002 – 2003. Atunci, ”AUDI” era unul dintre sponsorii echipei catalane, asa ca, potrivit obiceiului, toti jucatorii au primit cadou o masina.

”Andres Iniesta alege un A3, 2.0 TDi Attraction, un turism sport. Iniesta inmatriculeaza A3-ul pe 13 octombrie 2003. Vreme de doi ani si jumatate, pana in primavara lui 2006, aceasta este masina ”de serviciu”, cu care se prezinta la antrenamente. Pe 17 mai 2006, don Andres Iniesta Lujan, asa cum apare in acte, doneaza masina prietenului Johnny Henrique da Silva”, scrie a1.ro.

In 2016, dupa drumuri lungi, A3-ul ajunge la Braila, la Scoala de Soferi ”ProActivAuto”, fiind inmatriculat cu numarul BR-56-PRO.

”Odata ce te pozitionezi la volanul autoturismului simti o energie vibranta, si asta, credem noi, si datorita povestii pe care o poarta. Cu ceva timp in urma, acest AUDI A3 a stralucit pentru prima data in mainile renumitului Andres Iniesta ! Pam-pam!”, se arata pe site-ul scolii de soferi.

Comentarii