stiri Braila – debraila.ro

„Au pus poze cu mormântul meu, al părinților” | Primarul Brăilei ACUZĂ Opoziția: „Prin site-uri specializate în fake news și trompete, opozitia recurge la tot felul de minciuni. Atât de jos au ajuns! Nu așa o să îi convingeți pe brăileni, cu minciuni și falsuri”

Primarul Marian Dragomir a publicat, luni, pe rețelele de socializare, un text în care reclamă faptul că fotografii cu mormântul său și ale părinților și bunicilor săi au fost publicate de un site, acuzând Opoziția că „recurge la tot felul de minciuni în speranța că așa vor câștiga capital electoral”.

Edilul a mai făcut trimitere la o postare care a circulat pe rețelele de socializare și care i-ar fi aparținut, în realitate fiind vorba despre un trucaj. Acesta a subliniat că va depune plângere penală pentru furt de identitate.

„Brăileni, din păcate, unii aleg MIZERIA, NOROIUL și JOSNICIA! Mai este 1 an până la alegeri, dar opoziția, prin site-uri specializate în fake news și trompete, ÎMI FALSIFICĂ POSTARILE, INVENTEAZĂ PETRECERI LA CARE AȘ FI FOST ȘI „M-AȘ FI VESELIT” și, în general, recurge la TOT FELUL DE MINCIUNI în speranța că așa vor câștiga capital electoral. Au pus poze cu MORMÂNTUL meu, cu al bunicilor și părinților! Cuiva i-a trecut prin cap să intre în cimitir pentru așa ceva !!! ATÂT DE JOS au ajuns!”, a precizat Dragomir pe contul său de Facebook.

Totodată, primarul a arătat faptul că nu ar proceda niciodată într-un mod similar când vine vorba de adversarii săi politici.

„CÂT DE DISPERAȚI SUNTEȚI DE AȚI AJUNS ATÂT DE JOS ??! ȘTIU CĂ NU VĂ E RUȘINE pentru CĂ AȚI DOVEDIT ASTA cu vârf și îndesat de multe ori! NU AȘA O SA CÂȘTIGAȚI ALEGERILE, NU AȘA O SĂ ÎI CONVINGEȚI PE BRĂILENI, CU MINCIUNI SI FALSURI. Indiferent câte mizerii va mai inventa opoziția și cei plătiți de ei, EU voi rămâne mereu același om sincer și voi merge mai departe alături de oameni care au caracter”, a concluzionat edilul.

Textul publicat de Marian Dragomir este însoțit și de trei fotografii:

Comentarii