stiri Braila – debraila.ro

AU INCEPUT lucrarile pe Soseaua Ramnicu-Sarat | ANUNTUL primarului: „Era nevoie! Se reabiliteaza strada, trotuarele, spatiile verzi si locurile de parcare”

Au inceput lucrarile pe una dintre cele mai „ciuruite” strazi din municipiu. Primarul Marian Dragomir a anuntat, luni, prin intermediul unei retele de socializare, faptul ca Soseaua Ramnicu-Sarat a intrat in reabilitare.

Potrivit edilului, lucrarile vor cuprinde doua tronsoane, respectiv tronsonul 1 – de la Bulevardul Dorobantilor pana la Soseaua de Centura si tronsonul 2 – de la Bulevardul Dorobantilor pana la Bulevardul Al. I. Cuza.

„DA, DE AZI AU INCEPUT LUCRARILE PE RAMNICU SARAT! Era nevoie!!! Se vor reabilita: strada (2 straturi de asfalt – binder 6 cm si uzura 4 cm), trotuarele, spatiile verzi si locurile de parcare. (…) Stiu ca va fi mai aglomerat si uneori se vor mai crea blocaje in trafic, dar la final vom uita de aceste probleme si vom circula mult mai bine!”, a subliniat Dragomir.

Totodata, primarul Marian Dragomir a mai precizat ca „asfaltul se va turna doar cand temperatura solului va avea 5 grade”, iar pana la acel moment vor fi intreprinse lucrari pregatitoare.

Comentarii