stiri Braila – debraila.ro

Au fost identificați INDIVIZII care l-au tăiat cu săbiile pe băiatul de 18 ani, în Obor: au vârste de 15 și 19 ani | Surse: Dacă vor fi prinși, vor fi reținuți

Au fost identificați autorii incidentului sângeros petrecut, miercuri seară, în jurul orei 21:00, pe stradă Oborului din cartierul Obor. După cum DEBRAILA.ro a publicat în exclusivitate, un băiat de 18 ani a fost tăiat cu săbiile de doi indivizi care se plimbau cu trotinetele.

Totul ar fi plecat de la un conflict spontan. Băiatul se afla pe stradă împreună cu iubita sa, moment în care atacatorii au jignit-o pe fată, iar situația a escaladat.

Potrivit martorilor, indivizii au scos fiecare câte o sabie și au lovit victima.

Tânărul a fost rănit în zona mâinilor și picioarelor, fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean. Acesta se află în afară oricărui pericol, fiind în stare stabilă, la Ortopedie.

Polițiștii au reușit să îi identifice pe cei doi indivizi, stabilindu-se că este vorba despre două persoane de sex masculin, cu vârste de 15 și 19 ani. Cei doi tineri sunt căutați de oamenii legii, urmând să fie reținuți, potrivit unor surse judiciare.

Exclusiv | Băiat de 18 ani TĂIAT CU SĂBIILE de doi indivizi, în cartierul Obor

Comentarii