stiri Braila – debraila.ro

Atentie! Hotii „se dau” lucratori la dezinsectie / Au furat 300 de euro dintr-un apartament din Hipodrom

Pe data de 20 aprilie, un brailean in varsta de 53 de ani, din cartierul Hipodrom, a sesizat la Politie, prin apel 112, faptul ca doi indivizi necunoscuti i-au furat bani din locuinta.

Oamenii legii s-au deplasat la fata locului, au efectuat primele cercetari si au stabilit ca, in ziua respectiva, la ora 12:30, cei doi barbati necunoscuti s-ar fi prezentat la usa imobilului victimei si, sub pretextul prestarii de servicii de dezinsectie, ar fi patruns in casa si i-ar fi sustras 200 de euro si 620 de lei.

In cauza a fost intocmit dosar penal si sunt continuate cercetarile pentru identificarea suspectilor si recuperarea prejudiciului.

Pentru a nu cadea victime ale acestui tip de infractiune, politistii braileni recomanda cetatenilor :

* Acordati maxima atentie persoanelor care suna la ușa dumneavoastra sau pe care le primiti in casa!

* Daca persoana necunoscuta se prezinta intr-o calitate oficiala, solicitati legitimatia de serviciu si retineti datele de pe document!

* Nu permiteti accesul in locuinta persoanelor care se recomanda a fi de la diverse institutii sau intreprinderi!

* Daca ati fost inselati, anuntati de indata Politia, apeland numarul de urgenta 112 sau dispeceratul Politiei Municipiului Braila, la numarul 0239/616.000, relatand cat mai multe detalii privind infractorii (fizionomie, aspect vestimentar, autoturisme folosite s.a.).

Comentarii