stiri Braila – debraila.ro

ATENTIE! | De Zilele Brailei, masca este OBLIGATORIE pe Faleza Dunarii – DECIZIE a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a hotarat, marti, sa impuna obligativitatea purtarii mastii de protectie pe Faleza Dunarii, insa doar timp de 3 zile, in perioada in care se vor desfasura evenimentele organizate cu ocazia „Zilelor Brailei”.

Astfel, in perioada 14-16 august, pe Faleza, in zona delimitata de strazile Vadul Spitalului si Imparatul Traian, intre malul Dunarii si taluzul superior, „este obligatorie purtarea mastii de protectie astfel incat sa acopere nasul si gura, pentru toate persoanele care au implinit varsta de 5 ani, in intervalul orar 09:00-22:00”.

Primarul Marian Dragomir a anuntat faptul ca traditionalele concerte vor fi inlocuite de un show special de lasere, iar celelalte manifestari se vor desfasura tinand cont de masurile de prevenire a raspandirii COVID-19.

„Primarul municipiului nu este membru al Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, ca sa pot comenta mai mult, insa autoritatile din domeniu au luat o decizie care trebuie respectata. Oricum, noi am avut in vedere toate masurile necesare, de la distanta de 20 de metri dintre casutele de la Targul Mesterilor Populari, la purtarea mastilor si manusilor de protectie de catre comercianti. Eu, dincolo de decizia CJSU, am incredere in braileni si in responsabilitatea de care au dat dovada pana acum”, a declarat Dragomir.

Comentarii