stiri Braila – debraila.ro

Atacurile la sefa Spitalului Judetean se tin lant | Dupa liberali, Caprariu (Braila Noua): „Sa se duca acasa!”

Dupa consilierii judeteni liberali Marian Sirbu si Vasile Varga, consilierul local municipal Lucian Caprariu (Braila Noua) este urmatorul nume din administratia locala care ii cere demisia Deliei Rasnoveanu, managerul Spitalului Judetean, acuzata ca nu reuseste sa tina in frau unitatea spitaliceasca pe care o conduce de aproximativ 2 ani.

Scandalul care o are in centrul atentiei pe Rasnoveanu, medic epidemiolog si membru PSD, a pornit de la o serie de lipsuri de medicamente si materiale sanitare, de la aspirina ser fiziologic sau perfuzoare, la medicamente necesare in tratamentul pacientilor cu afectiuni neurologice.

„Absolut ca doamna Rasnoveanu stie de aceste probleme… stiu eu, stie presa. Daca nu stie de problemel cand e intrebata, sa se duca acasa. Presupun ca e un medic foarte bun, dar asta nu garanteaza ca e si un bun manager. Exista oameni care nu pot fi manageri, care nu stiu sa rezolve probleme. Daca nu stii, ar trebui sa iti faci o evaluare si sa spui: <<Ma duc (n.r. acasa)!>>”, a declarat Caprariu intr-o conferinta de presa.

Totodata, liderul partidului local „Braila Noua” a apreciat ca Rasnoveanu ar trebui demisa, in cazul in care nu renunta de bunavoie la functie, si declansata „o procedura solida de atragere a unui manager”.

Comentarii