stiri Braila – debraila.ro

Atacatorii cu macete RĂMÂN în spatele gratiilor. CEI PATRU au vrut în libertate, nemulțumiți de decizia Tribunalului Brăila

Autorii atacului mafiot din seara de 29 aprilie au vrut să scape din spatele gratiilor. Aceștia au contestat hotărârea Tribunalului Brăila, prin care s-a dispus arestarea preventivă.

Iulian Gîndac, Cătălin Ionescu, Mirel Valentin Boboc și Cătălin Ionuț Mihalcea, tinerii care l-au tăiat cu macete și topoare pe un rival, au cerut judecătorilor de la Curtea de Apel Galați ca măsura arestului preventiv să fie înlocuită cu o măsură mai blândă – arest la domiciliu sau control judiciar. 

„Respinge, că fiind nefondate, contestațiile formulate împotriva încheierii de ședință din data de 5.05.2023 a Tribunalului Brăila”, a decis instanța superioară.

Mai mult decât atât, cei patru tineri cu vârste de 18 și 22 de ani au fost obligați la plata sumei de câte 100 de lei, reprezentând cheltuieli judiciare.

DETALII NOI despre atacul mafiot de pe Dorobanților: Victima, “în stare stabilă” | “Au aruncat cagulele, topoarele și macetele după atac” | Judecătorul care i-a arestat preventiv pe cei PATRU TINERI: “Au premeditat săvârșirea faptei. Fără profesii şi loc de muncă şi, în mod evident, nu conștientizează gravitatea faptei”

Exclusiv | ATACUL MAFIOT din Brăila: EI SUNT tinerii care și-au MĂCELĂRIT rivalul cu topoare și macete | DETALII: Trei se ascundeau într-un motel din București

Comentarii