stiri Braila – debraila.ro

Asfaltarea si plombarea strazilor din Braila ar urma sa inceapa „in jur de 1 martie” | Primarul: „Eu mi-as dori sa incepem si maine”

Mult asteptata operatiune de plombare si asfaltare a strazilor din municipiu va fi demarata „in jur de 1 martie”, a anuntat primarul Marian Dragomir, aducand ca argument previziunile meteorologice. Pentru ca lucrarile sa poata incepe temperatura exterioara trebuie sa depaseasca 5 grade celsius, timp de trei zile consecutive, inclusiv noaptea.

„Astazi (n.r. joi), Directia Tehnica se intalneste cu societatea comerciala care a castigat licitatia pentru reparatii stradale pentru a prioritiza lucrarile. Pe primul plan sunt strazile principale. Pregatim asfaltarea. Vom incepe cand vremea ne va permite. Teoretic, in jur de 1 martie putem sa incepem, dupa cum arata previziunile meteorologice. Daca vremea se strica, va trebui sa mai asteptam. Eu mi-as dori sa incepem si maine. Nu putem incepe cand vremea nu permite si sa fim acuzati ca aruncam banii publici pe niste plombe care vor sari si nu au eficienta”, a declarat Dragomir.

Licitatia pentru „marea asfaltare”, blocata la sfarsitul anului trecut de contestatii, a fost castigata de SC CRICONS SRL, detinuta de Traian Stancic, tatal patronului TANCRAD SRL, fiind vorba de un contract a carui valoare depaseste 2.300.000 de lei, fara TVA.

Comentarii