stiri Braila – debraila.ro

Apelul DISPERAT al unei brailence | “El este Pompi. Are viermi, pute a hoit, sperie trecatorii” | Ce ar fi spus dispecerul 112

O braileanca a postat pe o retea de socializare un mesaj prin care atrage atentia cu privire la un om al strazii care isi face veacul in Centrul Vechi.

Femeia sustine ca individul, care ar avea probleme psihice, sperie trecatorii si, mai mult decat atat, “pute a hoit”.

“Rog distribuiti, poate ne scapa cineva de el. Focar de infectii in plina vara. El este Pompi, un om bolnav psihic, isi face veacul prin centru vechi in fata biroului meu (aici sunt multe spatii comerciale), traind din mila trecatorilor. Acum este in ultimul hal, are rani purulente la picioare (are si viermi), isi face nevoile pe el si pute a hoit. Sperie trecatorii, uneori este agresiv si perturba activitatea comerciala din zona”, se mentioneaza in mesaj.

Totodata, sursa citata relateaza faptul ca apelat numarul unic de urgenta 112, reclamand situatia, insa s-ar fi lovit de un raspuns naucitor.

“Am sunat la serviciul de urgenta 112 pentru a solicita ajutorul in aceasta problema. M-am izbit de o doamna „amabila” care m-a intrebat ce poate face dansa pentru el? Sa-l ia acasa si sa-l spele ea? Eu ma intreb daca in acest oras exista o institutie ceva care ar putea face ceva pentru acest om si pentru noi cei care suntem obligati sa suportam asa ceva?”, a concluzionat braileanca.

Comentarii