stiri Braila – debraila.ro

ANUNT PUBLIC – S.D.E.E. Electrica Muntenia Nord S.A. – S.D.E.E. Braila

S.D.E.E. Electrica Muntenia Nord S.A. – S.D.E.E. Brăila, titular al proiectului „Creare conditii pentru montare fibră optică pe stâlpii de joasă tensiune aparținând SDEE MN – SR Brăila, amplasament zona rurala Brăila, judetul Brăila, localitatile Racoviţa, Custura, Corbeni „, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Brăila, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Creare conditii pentru montare fibră optică pe stâlpii de joasă tensiune aparținând SDEE MN – SR Brăila, amplasament zona rurala Brăila, judetul Brăila, localitatile Racoviţa, Custura, Corbeni „, propus a fi amplasat in judetul Brăila, comuna Racoviţa, localitatile Racoviţa, Custura si Corbeni – continuarea procedurii de emitere a aprobarii de dezvoltare a proiectului, intrucat proiectul nu necesita efectuarea evaluarii impactului asupra mediului.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentia pentru Protectia Mediului Brăila din judetul Brăila, municipiul Brăila, Bdul Independentei, nr. 16, Bloc B 5 , in zilele lucratoare, intre orele 9 – 13, precum si la urmatoarea adresa de internet www.apmbr.anpm.ro – sectiunea Reglementari/Acordul de mediu/Drafturi acte reglementare.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Comentarii