stiri Braila – debraila.ro

Andra si 3 SUD EST au adus vibe-ul verii la Braila printr-un concert de zile mari | Andra: „Ne-am simtit extraordinar la Braila!”

Turneul national „Live&Crunchy” a ajuns, sambata, si la Braila. Evenimentul organizat de Carrefour Romania s-a dovedit a fi un mare succes, tinand cont ca mii de braileni au asistat, incepand cu ora 20:00, la concertul sustinut de 3 SUD EST si Andra, fredonand hit dupa hit.

Dupa recitalul trupei infiintate in 1997, pe scena de 14 metri lungime a urcat Andra, considerata a fi una dintre cele mai bune voce feminine ale Romaniei, artista fiind asteptata cu entuziasm de multimea de oameni. Prezentatorul evenimentului a fost chiar sotul Andrei, prezentatorul TV Catalin Maruta.

Spectacolul, care a fost proiectat pe ecrane imense, a durat aproximativ 3 ore, iar cei prezenti au avut parte de explozii de confetti, jocuri de lumini, artificii, baloane gigant si animatie.

„Este o super seara. Sincer! Ar fi minunat ca astfel de concerte sa aiba loc mai des la noi in oras. E o senzatie foarte frumoasa. Si cei mici sunt bucurosi”, ne-a declarat o braileanca aflata in primele randuri. 

Andra a interpretat cele mai indragite piese ale sale, printre care si cel mai recent hit, „Camarero”, o colaborare cu Descemer Bueno, un cantaret cubanez. Descemer Bueno a fost prezent pe scena de la Braila, fiind invitatul surpriza al artistei. 

Andra si Descemer Bueno mai au o colaborare la activ, varianta in limba romana a hitului „Nos Fuimos Lejos”, alaturi de Enrique Iglesias, piesa inregistrand pe Youtube peste 54 de milioane de vizualizari.

„Viata e frumoasa cand faci ce iti place, cand asculti muzica preferata! Ne-am simtit extraordinar aseara la Braila! Eu si Descemer Bueno va multumim!!!”, a scris Andra pe Instagram, aratandu-se incantata de modul in care publicul brailean a primit concertul.

Inainte de concert, incepand cu ora 12:00, in parcarea Mall Braila a avut loc o sesiune de live cooking cu Ciprian Ogarca, castigatorul sezonului IV al show-ului „MasterChef”, difuzat de ProTV. Totodata, cei care s-au aflat la cumparaturi in Carreforur, in intervalul orar 20.00-24.00, au beneficiat de 10% reducere.

Concertul face parte dintr-un turneu national, organizat de Carrefour Romania in mai multe orase din tara, in perioada verii. In total, Andra si invitatii surpriza vor ajunge in peste 10 orase din tara.

Comentarii