stiri Braila – debraila.ro

AMENZI pentru NESIMȚIRE: 11.000 de lei pentru 10 brăileni care aruncau gunoaie sau coji de semințe pe domeniul public

Nu mai puțin de zece brăileni au fost amendați de polițiștii locali în perioada 27-31 octombrie, fiind suprinși în timp ce fie spărgeau semințe și aruncau cojile pe jos, fie aruncat diverse deșeuri pe domeniul public. Și alte persoane au primit amenzi pentru încălcarea altor norme.

Potrivit Poliției Locale, 5 persoane au fost surprinse în timp ce aruncau gunoaie pe Șoseaua Focșani, str. Dorului, str. Frumoasă, str. Decebal și Șos. Buzăului. Acestea au fost sancționate contravențional cu suma totală de 6.000 lei.

În același timp, în cazul altor 5 persoane care consumau semințe și aruncau cojile pe domeniul public, pe str. Călugăreni, au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare totală de 5.000 lei.

Alte amenzi date de polițiștii locali: 3 persoane care circulau cu autoturismul în Parcul Monument, în afara intervalului de timp în care accesul este permis (2.500 lei), o persoană care consuma alcool pe str. Chișinău, în loc neamenajat în acest sens (100 lei) și două persoane care conduceau atelaje hipo pe Șos. Rm. Sărat (2.610 lei).

Toate cele 16 persoane amendate au vârste cuprinse între 16 și 70 de ani.

Comentarii