stiri Braila – debraila.ro

Amenintari si injuraturi in trafic, in Viziru I | TUPEISTUL de la volan n-avea permis si a refuzat sa sufle in fiola | Ce au facut politistii

Desi n-avea permis si, cel mai probabil, se afla sub influenta bauturilor alcoolice, un brailean aflat la volan a provocat, marti dupa-amiaza, un scandal urias in cartierul Viziru I. Extrem de gresiv, tanarul de 30 de ani l-a injurat pe un sofer, care, in cele din urma, a cerut ajutorul oamenilor legii. 

In jurul orei 15:45, politistii au fost sesizati de catre un conducator auto, in varsta de 52 de ani, cu privire la faptul ca un alt sofer l-a amenintat si i-a adresat injurii in timp ce se deplasa pe Aleea Stiintei.

Politistii au periat zona, identificandu-l pe soferul reclamat pe o strada din apropiere, langa autoturismul „Opel” pe care o condusese. Atunci cand l-au legitimat, oamenii legii au constatat faptul ca tanarul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodata, soferul de ocazie a refuzat atat testarea cu aparatul etilotest, cat si recoltarea unor probe biologice de sange.

In cele din urma, barbatul recalcitrant s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul fara permis de conducere, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice si amenintare, dar si cu o amenda de 1.500 de lei, conform Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

Comentarii