stiri Braila – debraila.ro

Ambasadorul SUA, in vizita la Braila: „Am fost impresionat de rezistenta unei companii precum Braiconf, care exista de 70 de ani”

Aflat pentru a doua oara la Braila, ambasadorul Statelor Unite in Romania, Hans Klemm, a vizitat, luni, doua fabrici, una de mobila – Badenmob si alta de confectii – Braiconf, de departe cel mai cunoscut brand brailean si cel mai mare producator de camasi din tara noastra.

Klemm a fost invitat de Patronatul Oamenilor de Afaceri Braila, organizatia alegand, dupa criterilor performantei, si cele doua companii carora diplomatul le-a trecut pragul.

„Scopul vizitei a fost acela de a cunoaste indeaproape antreprenorii din Romania. De ceva timp, incercam sa incurajam antreprenoriatul si companiile aflate la inceput de drum in Romania si vom continua sa facem acest lucru, dar acum intelegem foarte bine mediul in care activeaza aceste companii. In primul rand, am fost impresionat de rezistenta unei companii precum Braiconf, care exista de 70 de ani si a trecut prin multe schimbari de-a lungul existentei. Am fost impresionat, de asemenea, de o companie tanara, Badenmob, care si-a inceput activitatea intr-o fosta fabrica si care are deja succes”, a declarat ambasadorul in timpul vizitei.

Diplomatul american s-a aflat pentru prima oara la Braila pentru inaugurarea Raftului american de la Biblioteca Judeteana „Panait Istrati”, in august 2016, donand peste 130 de carti.

Comentarii