stiri Braila – debraila.ro

Alexandru Nazare, fost deputat de Braila, A REVENIT in politica: numarul 2 in PNL Bucuresti

Alexandru Nazare, fost deputat PDL/PNL de Braila in mandatul 2012-2016, a revenit in prim-planul politicii, fiind ales, la sfarsitul saptamanii trecute, in functiile de prim-vicepresedinte si purtator de cuvant al PNL Bucuresti.

Dupa ce a pierdut batalia pentru fotoliul de primar al Sectorului 1 – in vara anului 2016, Nazare a lipsit din spatiul public o lunga perioada de timp, mai exact pana in urma cu mai putin de jumatate de an.

„Sunt onorat sa preiau aceaste functii de mare responsabilitate. In PNL Bucuresti ma voi ocupa de organizare, de coordonare a comisiilor de specialitate si de elaborare a programului politic. Multumesc bucurestenilor liberali, membrilor Biroului Permanent, presedintelui Cristian Busoi, de la care a venit propunerea si care mi-a acordat atata incredere si presedintelui PNL, Ludovic Orban. PNL Bucuresti inseamna pentru mine unitate si oameni de buna calitate, care isi pun munca inainte de toate in slujba cetateanului! PNL inseamna pentru mine fapte si apoi vorbe, responsabilitate, decenta si bun simt, omul potrivit la locul potrivit”, a precizat fostul parlamentar pe o retea de socializare.

Nazare a fost ministru al Transporturilor in Guvernul Mihai Razvan-Ungureanu (februarie-mai 2012), iar in octombrie 2012 a fost „uns” presedinte al Organizatiei Judetene PDL Braila, pozitie din care candidat si a fost ales deputat in Colegiul uninominal nr. 2. Dupa fuziunea PDL-PNL, a devenit, alaturi de fostul senator Catalin Boboc, co-presedinte al Organizatiei Judetene a noului PNL.

In decembrie 2014, actualul prim-vicepresedinte al PNL Bucuresti a demisionat de la conducerea PNL Braila, acuzandu-i pe vechii liberali ca au ramas in functii cheie in administratia locala, cot la cot cu PSD, in ciuda ruperii USL.

Comentarii