stiri Braila – debraila.ro

ALESII BRAILEI – video | Consilierul Bosneag (PSD), in sedinta online: „F**u-va muma-n c*r!”

Sedinta ordinara a Consiliului Local Municipal din luna aprilie, care s-a desfasurat online, prin videoconferinta, a fost asezonata cu o injuratura neaosa. „F**u-va muma-n cur!”, le-a transmis Sorin Bosneag, consilier local municipal si presedintele Organizatiei Municipale PSD, colegilor liberali. Se pare ca alesul local a fost deranjat de o interventie a consilierului Adrian Tabarac (PNL).

Cu microfonul deschis, Bosneag le-a „urat” de bine consilierilor din Opozitie chiar in timpul dezbaterii legate de asfaltarile din cartierul Comorofca.

Tabarac (PNL): „Tot proiectul a fost fundamentat ca solutia 1 are 83 de puncte, nota 8,3, mai babeste. Solutia 2 are 82 de puncte. Daca adunam toate punctajele obtinute de solutia 1 realizam ca, in realitate, are 92 de puncte. Nu putem sa dam un telefon proiectantului? Ba, nene, ce ai vrut sa spui aici?”

Bosneag (PSD): „Pai, de ce nu ati facut-o? F**u-va muma-n cur!”

Cand si-a dat seama ca a fost auzit de toti colegii, Sorin Bosneag a incercat sa iasa din situatie cerandu-si scuze: „Ma scuzati!”.

„Gura pacatosului, adevar graieste!”, a replicat liberalul Tabarac.

In urma cu 3 ani, Sorin Bosneag, care este si director al „Unita Turism”, cel mai important agent economic din statiunea Lacu-Sarat, a afirmat ca, „daca doar asa vrea sa faca copii”, comuna Chiscani trebuie „violata”.

Comentariul a venit dupa ce consilierul judetean Marian Sirbu (PNL) se intrebase in plenul Consiliului Judetean daca mireasa care nu vrea sa faca nunta trebuie violata, cu referire la refuzul consilierilor locali din Chiscani de a se asocia cu Primaria Braila si Consiliul Judetean in Asociatia „Lacu-Sarat”, care isi propunea sa dezvolte statiunea cu acelasi nume.

Comentarii