stiri Braila – debraila.ro

ALERTA Coronavirus | Autoritatile fac apel la populatie: Bucuresti-Urziceni-Buzau-Braila-Galati! | DETALII despre microbuzul in care s-a aflat galateanul infectat

Autoritatile fac apel la populatie, in contextul confirmarii cazului de coronavirus din judetul Galati, al 13-lea din Romania: un barbat de 72 de ani, care s-a intors, in urma cu o saptamana, din Lombardia (Italia).

„Sunt rugate sa se izoleze la domiciliu si sa contacteze, in cel mai scurt timp, autoritatile, la numerele 0744.630.508 (DSP Galati) si 0731.130.954 (DSP Braila), persoanele care, pe 29 februarie, au circulat spre Galati, folosind microbuzul, cu plecare din Bucuresti (Gara de Nord)”, a anuntat, in noaptea de sambata spre duminica, Grupul de Comunicare Strategica.

Potrivit sursei citate, sunt vizate persoanele care au folosit cursa cu plecare de la ora 12:15, cu puncte de imbarcare pe str. Baldovin Parcalabul si IDM Basarab.

Este vorba despre un microbuz marca IVECO, de culoare alba, cu numarul de inmatriculare B 83 ZAD, care a circulat pe ruta Bucuresti – Urziceni – Buzau – Braila – Galati.

In microbuz s-au aflat aproximativ 17 pasageri.

Pe 6 martie, galateanul a dezvoltat simptomatologie conforma cu definitia de caz COVID-19, fiind transportat cu izoleta, din locul in care se afla in autoizolare, la Institutul National de Boli Infectioase „Matei Bals”, unde se afla in prezent internat.

Comentarii