stiri Braila – debraila.ro

Alegeri sub semnul fraudei la Ordinul Asistentilor Medicali | SURSE: Mariana Preda, presedinte din 1999, forteaza castigarea unui nou mandat

Au loc alegeri la Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali – Filiala Braila, unde, potrivit unor surse, actualul presedinte, care si candideaza pentru un nou mandat, pune sub semnul intrebarii corectitudinea desfasurarii procesului electoral.

Astfel, Mariana Preda, care conduce filiala inca din 1999, ar fi stabilit componenta comisiei electorale, numind exclusiv persoane apropiate. Desi mai sunt inca trei candidati la functia cea mai inalta, acestia nu ar avea reprezentanti in comisia electorala.

Votul este deschis pana pe 29 noiembrie, la ora 16:00, urmand ca apoi sa aiba loc numaratoarea voturilor, la sediul Ordinului Asistentilor Medicali. Se pare ca Mariana Preda nu permite accesul unor observatori externi, urmand ca numaratoarea voturilor sa se desfasoare doar sub ochii celor care o sustin.

Mai mult decat atat, in sediul filialei, unde au loc votul si numaratoarea, Mariana Preda este prezenta, in calitate, bineinteles, de presedinte in functie, nu si de „candidat”.

Comentarii