stiri Braila – debraila.ro

Adin Boboc, PNL-istul care vrea sa fie primar la Ianca: „Singura mea legatura cu Ianca este domiciliul!” | Viitorul (fost) candidat nu da doi bani pe cei care l-au votat – DOVADA

PNL si-a sacrificat una dintre cele doua functii de subprefect pe care le detinea, cedand PSD – partenerul din coalitia guvernamentala, fotoliul ocupat de Nicolae Nitescu, fost primar al comunei Marasu. Astfel, liberalii au ramas cu un singur subprefect, respectiv Adin Boboc, fost candidat la Primaria Ianca in 2020, care, peste doi ani, isi doreste din nou sa fie contracandidatul primarului social-democrat Fanel Chirita.

Miza ramanerii lui Boboc pe fotoliul de subprefect – in detrimentul lui Nitescu – este una pur electorala. Acest fapt il recunoaste chiar Adin Boboc, precizand ca „Ianca este mai importanta decat Marasu”.

In cadrul unei conferinte de presa, subprefectul Adin Boboc a recunoscut ca intentioneaza sa candideze la Primaria Ianca si in 2o24. Desi sustine ca are „datoria morala” de a candida, politicianul a evitat cu orice pret sa critice administratia primarului Chirita sau sa comenteze recentul caz de coruptie din cadrul institutiei – cand procurorii DNA au retinut o functionara care primea spaga pentru a elibera adeverinte false.

Viitorul (fost) candidat nu da doi bani pe cei care l-au votat – DOVADA

In ciuda insistentelor jurnalistilor, Boboc a refuzat categoric sa isi exprime opinia cu privire la cazul de coruptie, venind cu o replica uluitoare: „Singura mea legatura cu Ianca este domiciliul!”. Mai mult decat atat, subprefectul PNL ii gaseste vinovati pe cetatenii care nu l-au votat in 2020.

„Singura mea legatura cu Ianca este domiciliul! Nu stiu ce se intampla in Primaria Ianca. Banuiesc ca ati intrebat… Eu am citit in presa. Eu nu pot sa fac acuzatii ca e coruptie in Primaria Ianca. N-am de unde sa stiu! (…) In rest, asta… ce sa zic. Ce se intampla la Primaria Ianca… cetatenii au ales continuitate. Asa s-a intamplat la alegeri. Eu am vrut sa schimb ceva, nu s-a intamplat! Cum as putea sa…? Sa ma pronunt? (…) Nu e un atac la domnul Chirita… A fost vorba de un angajat al Primariei. Scrie pe site-ul DNA. Sunt implicate doar doua sau trei persoane, una care a lucrat si alta care lucreaza in Primaria Ianca”, a declarat Boboc.

Adin Boboc a devenit cunoscut publicului larg in timpul campaniei electorale din 2020, atunci cand, la Ianca, in timpul unei intalniri electorale, in prezenta lui Ludovic Orban, liberalul a povestit faptul ca premierul de atunci „si-a facut nevoile la Sutu” (n.r. comuna Sutesti).

Candidatul PNL de la Ianca, de fata cu Orban: „Am avut emotii… Noroc ca premierul si-a facut nevoile la Sutu!” | Adin Boboc a avut „emotii” pentru ca in Ianca nu exista o toaleta publica

Comentarii