stiri Braila – debraila.ro

Adele, marea castigatoare a galei Brit Awards 2016

Cantareata britanica Adele a fost marea castigatoare a celei de-a 36-a editii a galei Brit Awards 2016, care a avut loc miercuri seara, la Arena O2 din capitala Regatului Unit, obtinand patru trofee, in timp ce formatia Coldplay a devenit cea mai premiata trupa britanica, informeaza Mediafax, citand Reuters.

Adele a avut o revenire triumfala la ceremonia Brit Awards 2016, cantareata primind patru trofee, inclusiv cel pentru „albumul anului”.

La Brit Awards sunt decernate principalele distinctii ale industriei muzicale britanice, gala avand loc in fiecare an, incepand din 1982. La evenimentul din acest an au participat starurile internationale Rihanna si Justin Bieber, precum si James Bay si Coldplay.

Albumul lui Adele, „25”, a ratat o nominalizare Grammy intrucat din cauza lansarii sale din luna noiembrie nu a mai fost eligibil pentru pentru aceste premii, astfel incat gala din Londra i-a oferit acesteia primul premiu major pentru al treila album de studio, care a devenit cel mai bine vandut disc al anului 2015.

Comentarii