stiri Braila – debraila.ro

Acuzat ca i-a filmat pe tinerii care jucau tenis in Chercea: braileanul si-a gasit masinile vandalizate! | Barbatul ofera 5.000 de lei celor care stiu cine sunt autorii

Un brailean acuzat ca a filmat mai multi tineri in timp ce jucau tenis de picior in fata cimitirului din Chercea si-a gasit, luni dimineata, ambele autoturisme vandalizate.

Filmuletul a fost publicat, duminica, pe retelele de socializare, iar sportivii de ocazie au fost amendati pentru ca au incalcat prevederile Ordonantei Militare nr. 3.

Dupa ce imaginile au devenit virale, cativa tineri au distribuit in mai multe grupuri de Facebook fotografia barbatului care si-a gasit masinile vandalizate, numindu-l „sifon” si indicandu-l ca fiind cel care a inregistrat video scena din fata cimitirului.

Luni dimineata, cand a iesit din casa, braileanul, care locuieste in apropierea locului unde s-a desfasurat meciul de tenis de picior, a sunat la 112, reclamand o serie de distrugeri la masini: oglinzi rupte, cauciucuri taiate si vopsea pe portiera.

Politia a deschis dosar penal si ii cauta pe faptasi.

„In cauza politistii au intocmit dosar penal pentru distrugere si continua cercetarile in vederea stabilirii cu exactitate a imprejurarilor in care s-a produs evenimentul si pentru identificarea autorilor”, ne-a declarat inspector de politie Laura Belciugan, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean.

Pe retelele de socializare, braileanul a anuntat ca ofera 5.000 de lei persoanelor care ii ofera „date exacte care vor duce la finalizarea cazului”.

Comentarii