stiri Braila – debraila.ro

ACESTA a fost ales LOGO-ul ANIVERSAR al Brailei, la 650 de ani de la prima atestare documentara | CE PARERE AVETI?

Un juriu format din reprezentanti ai administratiei publice locale si directorii Teatrului „Maria Filotti”, Bibliotecii Judetene si Liceului de Arte a ales, joi, 1 februarie, logo-ul care va fi folosit pentru a marca, pe tot parcursul anului, implinirea a 650 de ani de la prima atestare documentara a orasului Braila.

37 de participanti s-au inscris in concursul care s-a desfasurat in doua etape.

Mihai Ichim, angajat al Bibliotecii Judetene „Panait Istrati”, a fost desemnat castigator, reusind, in opinia juriului, sa creeze cel mai reprezentativ logo aniversar pentru Braila. El a primit din partea Primariei un laptop cu procesor I3. Cei care s-au situat pe locurile 2,3,4 si 5 au fost rasplatiti cu o tableta.

Au fost punctate cele 37 de logo-uri care au corespuns conditiilor mentionate in regulament.

•Etapa punctarii pe Facebook (aprecierile primite din partea internautilor)- punctajele astfel obtinute fiind luate in considerare pentru desemnarea castigatorului.
•Etapa punctarii de catre Juriul desemnat de Organizator – membrii juriului acordand puncte pentru fiecare logo transmis.

Cel mai mare punctaj obtinut a fost de 86,32 (Punctaj Facebook = 17,87 puncte, Punctaj Juriu = 68,45 puncte), pentru logo-ul realizat de Mihai Ichim.

Locul I – ICHIM MIHAI
Locul II – Croitoru Gigi
Locul III– Sarbulet Alexandru Octavian
Locul IV – Rus Simona
Locul V – Rusea Daniel Andrei
Locul VI – Carol Topciu
Locul VII – Carbunaru Silviu
Locul VIII – Ionescu Maria Alexandra
Locul IX – Barbu Mihail
Locul X – Ardeleanu Roxana Mihaela

Comentarii