stiri Braila – debraila.ro

Accident la Zamfiresti: Soferul beat al unui tractor a intrat in gardul unei case

Pe data de 19 iunie, in jurul orei 20:00, politistii Sectiei 3 de Politie Rurala Faurei au fost sesizati, prin apel 112, de catre un tanar, in varsta de 29 de ani, despre faptul ca pe drumul judetean 203A, in satul Zamfirești, comuna Galbenu, a avut loc un accident rutier cu victime.

Deplasati la fata locului, politistii au constatat ca cele sesizate se confirma, in sensul ca un localnic, in varsta de 56 de ani, in timp ce conducea un tractor agricol pe raza localitatii, circuland pe directia Vișani – Galbenu, a evitat un autoturism care venea din sens opus si a pierdut controlul volanului, intrand intr-un gard, situat pe partea dreapta a drumului.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a unui alt barbat, in varsta de 50 de ani, care se afla pe aripa stanga a tractorului. Victima a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,25 mg/l alcool pur in aerul expirat, fiindu-i retinut permisul de conducere si alegandu-se cu dosar penal.

Comentarii