stiri Braila – debraila.ro

Accident in Lacu-Sarat | Baut si fara permis, un tanar a furat o masina, insa s-a oprit in primul stalp!

In noaptea de 25 spre 26 mai, in jurul orei 01:00, politistii rutieri au fost sesizati cu privire la producerea unui accident rutier intr-o parcare de la intrarea in statiunea Lacu-Sarat. 

Potrivit primelor cercetari, se pare ca un tanar de 18 ani a profitat de neatentia unui sofer care si-a lasat masina stationata in parcare, cu cheile in contact, sustragand vehiculul.

La scurt timp, individul a pierdut controlul volanului si a intrat intr-un stalp.

Politistii au constatat ca cel care a furat autoturismul nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Mai mult decat atat, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand ca avea in aerul expirat o imbibatie alcoolica de 0,61 mg/l.

Pentru ca in urma impactului a fost ranit, tanarul a fost condus la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale, unde i-au fost recoltate si probe biologice de sange, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele braileanului a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa, furt in scop de folosinta, conducere a unui vehicul fara permis si sub influenta alcoolului.

Comentarii