stiri Braila – debraila.ro

ACCIDENT cu TREI MAȘINI și DOI RĂNIȚI, printre care și șoferul vinovat – un gălățean cu 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat

Un accident rutier a avut loc, vineri seară, în jurul orei 17:15, pe drumul comunal 8, care trece pe lângă stațiunea Lacu-Sărat. Doi șoferi au ajuns la spital, printre care și cel vinovat de producerea accidentului.

Potrivit primelor informații, un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din Galați, în timp ce conducea un autoturism pe DC 8, dinspre DE 584 către DN 2B, s-ar fi angajat într-o depășire și a acroșat autovehiculul pe care îl depășea, precum și autovehiculul ce se deplasa din sens opus, condus de un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din Buzău.

În urma impactului, șoferul de 45 de ani și cel de 43 de ani au fost răniți, ambii fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest. Doar în cazul gălățeanului rezultatul a fost pozitiv, indicând o valoare de 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal și sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Comentarii