stiri Braila – debraila.ro

A. Popa (PNL), la inceputul campaniei: „Cazierul meu este unul curat. In pomul care rodeste, se gasesc mereu unii care sa arunce cu pietre! Eu voi continua sa vorbesc despre realizarile mele, care nu sunt putine la cei 30 de ani pe care ii am”

Alexandru Popa, locul 1 pe lista PNL pentru Camera Deputatilor, a publicat, pe o retea de socializare, in prima zi de campanie electorala, un text in care face referire, printre altele, la acuzatiile care au fost lansate la adresa sa in spatiul public, legate de faptul ca, in trecut, ar fi avut probleme cu legea.

„Cand am pornit pe drumul acesta spre Parlamentul Romaniei nu m-am gandit ca, in campania electorala, in loc sa vorbesc despre performantele mele si despre ceea ce am de gand sa fac in calitate de viitor deputat, va trebui sa dezmint niste atacuri murdare la adresa mea. Ma vad nevoit sa reiau subiectul pentru ultima oara si sa spun urmatoarele: cazierul meu este unul curat (l-am facut public luna trecuta), nu sunt cercetat in niciun dosar si nu am primit nici macar o amenda. Institutiile statului pot confirma acest lucru. Asa-zisele probleme cu legea, pur si simplu, nu exista! Campanie electorala abia incepe si tot ceea ce va cer este sa aveti incredere in mine si in cuvantul meu, pe care nu mi l-am incalcat niciodata! Eu cred ca nu vor putea invarti la nesfarsit aceste minciuni, pentru ca lumea va intelege ca asta este o manevra de manipulare, o incercare disperata de a muta atentia de la adevaratele mele performante. Poate vor mai inventa si altele, ma astept la orice! in pomul care rodeste, se gasesc mereu unii care sa arunce cu pietre! Eu voi continua sa vorbesc despre realizarile mele, care nu sunt putine la cei 30 de ani pe care ii am. Nu am nimic de spus despre contracandidatii mei, realizarile personale ale fiecaruia trebuie sa vorbeasca! Viata m-a invatat un lucru: cu cat esti mai gol de continut, cu atat ecoul este mai mare, iar galagia mai asurzitoare, pentru a distrage atentia de la propria persoana. Unii oamenii sunt foarte schimbatori, cu aceeasi gura azi te injura si maine te pupa, depinde de interesele pe care le au in acel moment. Tot ce vreau este ca lumea sa ma priveasca asa cum sunt eu cu adevarat, nici mai bun si nici mai frumos! Dorinta mea este sa fiu pe zi ce trece un om mai bun si mai pregatit”, a precizat liberalul.

Totodata, candidatul PNL sustine faptul ca atacurile la adresa sa au pornit inca din momentul in care si-a anuntat intentia de a candida in interiorul partidului pentru un loc pe lista pentru Camera Deputatilor, vorbind si despre realizarile pe care le-a bifat in mediul privat.

„Astazi (n.r. vineri) se deschide campania electorala pentru Alegerile Parlamentare si, dupa cum ati aflat, am luat decizia de a candida pentru Camera Deputatilor din partea PNL Braila. Este o decizie pe care mi-o asum, cu tot ceea ce va urma, pentru ca nu va fi o campanie usoara! Dimpotriva! Atacurile impotriva mea au pornit inca din momentul in care mi-am anuntat intentia de a candida. Pe unii ii deranjeaza aceasta candidatura a mea! Poate este de inteles… Sunt un tânar realizat si implinit, la cei 30 de ani pe care ii am, dar vreau sa va spun ca, in spatele tuturor realizarilor mele, sta o munca extraordinara si o vointa de fier. Tot ceea ce am astazi este rezultatul muncii si priceperii mele! Conduc un grup de firme cu 32 de angajati, am reusit sa accesez fonduri europene in valoare de 12 milioane de euro, nu am facut niciodata afaceri cu statul si cred ca principalul avantaj al Brailei il reprezinta agricultura, potential care, daca este valorificat corect, poate duce la o dezvoltare accelerata a judetului. Sunt indragostit de agricultura si am mers cu pregatirea profesionala pâna la maximum de performanta in domeniu, respectiv Doctorat in stiinte agronomice la Universitatea de stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti. Am cautat sa obtin performanta in tot ceea ce am facut si cred ca experienta pe care o am in agricultura si in accesarea de fonduri europene poate fi benefica nu numai pentru Braila, ci pentru intreaga tara. Am fost determinat sa intru in aceasta cursa electorala de piedicile pe care le-am intâlnit in activitatile curente pe care le-am desfasurat la societatile pe care le conduc, vizavi de fondurile europene, de irigatii, de unele prevederi legislative, care nu se mai potrivesc cu realitatea. Am vazut unde sunt punctele slabe ale României in ceea ce priveste accesarea fondurilor europene si am priceperea si dorinta de a indrepta aceste lucruri”, a mai adaugat sursa citata.

Popa si-a publicat CAZIERUL: „Este curat!” | Candidatul PNL la parlamentare: „Sunt tatal a doua fetite minunate si vreau sa le pot privi in ochi fara nici cea mai mica jena. Voi accepta intotdeauna critici, dar nu accept minciuni si calomnii. Adevarul este cel care are ultimul cuvant”

Comentarii