stiri Braila – debraila.ro

A parcat ca un… fost baron: Bunea Stancu si-a cocotat SUV-ul pe trotuar, ca sa nu mearga prea mult pe jos pana la frizerie!

Gheorghe Bunea Stancu si-a parcat SUV-ul pe trotuar, la doi pasi de intrarea intr-o frizerie din zona Bariera Calarasilor. Autoturismul fostului presedinte al Consiliului Judetean a ocupat trotuarul in ciuda faptului ca existau locuri de parcare libere chiar langa statia de autobuz. 

Braileanul care ne-a trimis fotografiile sustine ca Bunea Stancu a coborat din masina si a intrat in frizerie.

„Era azi (n.r. duminica), pe la 12:30. Putea oriunde in alta parte, regulamentar, dar am inteles cand a coborat din masina de ce si-a permis sa o puna asa ostentativ. Daca parcam eu, veneau vitejii de la Politia Locala, faceau poze si imediat scriau amenda. Sa ii intrebam pe cei de la Politia Locala daca putem toti sa ne lasam masina in mijlocul trotuarului, sa stim”, ne-a scris sursa citata.

Gheorghe Bunea Stancu a trecut de doua ori prin penitenciar de la momentul in care, in august 2014, mascatii l-au saltat chiar din Consiliul Judetean. Mai mult decat atat, pe fostul baron il mai asteapta o sentinta intr-un dosar instrumentat de procurorii anticoruptie. 

DE CE a stat Bunea Stancu mai putin de 2 luni in inchisoare? | Legea recursului compensatoriu L-A AJUTAT pe fostul baron PSD | Penitenciar: „A fost staruitor in munca si disciplinat”

Comentarii