stiri Braila – debraila.ro

A gonit spre moarte: SFARSIT TRAGIC pentru Cristian, tatal unui baietel de doar 7 ani

La doar 32 de ani, avand toata viata inainte, Cristian a gonit spre moarte. Masina pe care o conducea „s-a incolacit” pe un stalp de inalta tensiune. Accidentul rutier s-a produs, miercuri, in jurul orei 13:00, pe bulevardul Mamaia din statiunea cu acelasi nume.

Braileanul se afla la volanul unui autoturism cu peste 300 de cai putere, un Dodge Challenger, circuland spre Navodari, pe o sosea umeda. La un moment dat, in zona „La Butoaie”, bolidul a lovit o masina parcata. In urma impactului, Dodge-ul a fost proiectat in afara carosabilului, in stalp.

Tanarul a ramas blocat intre fiarele contorsionate, suferind rani foarte grave. Un echipaj de descarcerare a reusit sa il scoata, iar o ambulanta l-a transportat spre spital. Din nefericire, in ciuda eforturilor medicilor, Cristian a decedat.

Imaginile surprinse de o camera video dintr-un autoturism, cu doar cateva minute inainte de producerea groaznicului accident, arata ca soferul brailean era extrem de grabit: le facea flash-uri celorlalti participanti la trafic, franeaza in spatele masinilor care circulau mai incet si, in cele din urma, le depaseste si accelereaza.

Cristian are un baietel de doar 7 ani.

Comentarii