stiri Braila – debraila.ro

A fost ARESTAT ucigasul gravidei din Maxineni: tanara purta in pantece o fetita | Barbatul, care incercase sa se sinucida, a contestat decizia instantei

Barbatul care, in urma cu o saptamana, a ucis-o cu sange rece pe concubina fratelui sau, gravida in luna a noua, a ajuns, in sfarsit, in spatele gratiilor. Individul a incercat sa se sinucida dupa ce a ucis-o pe tanara de doar 27 de ani, fiind salvat de o echipa complexa de chirurgi.

Pe 26 octombrie, procurorul l-a prezentat instantei pe Nicolae Petrea, in varsta de 30 de ani, cu propunere de arestare preventiva – pe care judecatorul de drepturi si libertati de la Tribunalul Braila a admis-o. Barbatul a contestat decizia, care insa este executorie – ceea ce inseamna ca nu va iesi din Arestul Politiei.

In noaptea de 20 spre 21 octombrie, Petrea a vrut sa incendieze casa in care locuia impreuna cu tanara – fratele acestuia fiind plecat in strainatate, la munca. Georgiana l-a surprins chiar in timp ce incerca sa dea foc, moment in care a apelat 112.

Vazand ca anunta incidentul, barbatul a atacat-o pe tanara care peste doar doua zile urma sa-si tina fetita din pantece in brate. Intr-o curte din spatele casei, a injunghiat-o de doua ori in zona inimii, folosind un cutit de bucatarie, iar apoi a incercat sa-si puna capat zilelor cu acelasi cutit.

Nicolae Petrea a fost transportat la spital si operat, medicii reusind sa ii salveze viata.

 

Comentarii