stiri Braila – debraila.ro

6 jandarmi braileni au fost avansati in grad | Alti jandarmi au fost citati in ordinul de zi sau felicitati

Avansari in grad la Inspectoratul de Jandarmi Judetean. Mai multi jandarmi au fost avansati in grad, citati in ordinul de zi sau felicitati.

Cu ocazia implinirii a 171 de ani de la infiintarea Jandarmeriei Romabe, la sediul IJJ a avut loc festivitatea de acordare a recompenselor conferite de comandantul unitatii, intr-un cadru restrans si cu respectarea masurilor de prevenire a raspandirii virusului Sars-Cov-2.

Pentru indeplinirea exemplara a atributiilor de serviciu, 6 jandarmi au fost avansati in gradul militar urmator, inaintea expirarii stagiului minim in grad. Mai exact, este vorba despre 1 ofiter si 5 subofiteri.

Tot cu aceasta ocazie, au fost recompensati moral prin citarea in ordinul de zi pe unitate 14 ofiteri si 5 subofiteri. Au fost acordate felicitari unui numar de 11 ofiteri si 63 de maistri militari si subofiteri si multumiri unui numar de 3 ofiteri si 132 de maistri militari si subofiteri.

„Cu aceasta ocazie, ii felicitam si asteptam de la ei aceeasi daruire si profesionalism!”, transmite Inspectoratul de Jandarmi Judetean.

Comentarii