stiri Braila – debraila.ro

5 copile au fost TALHARITE pe Faleza de unul dintre micii cutitari de la „Murgoci” | Se repeta scenele de la inceputul anului!

5 adolescente, cu varste de 14 ani, au fost talharite pe Faleza Dunarii, in apropierea clinicii „Promedica”. Incidentul s-a petrecut in dupa-amiaza zilei de miercuri, in jurul orei 17:00. 

Se pare ca minorele au fost acostate de un baiat, in varsta de 13 ani, care, sub amenintare, le-a furat aproximativ 100 lei.

„Un minor fi deposedat 5 minore, prin amenintare, de suma totala de 91 de lei”, mentioneaza Biroul de Presa al Inspectoratului de Politie Judetean.

Potrivit unor surse judiciare, faptasul este unul dintre „micii cutitari” de la Colegiul „Murgoci”, care, la inceputul acestui an, au talharit mai multi elevi in apropierea unitatii de invatamant, una dintre victime fiind chiar injunghiata in picior.

Politistii si jandarmii au reusit sa-l prinda pe micul infractor la scurt timp dupa producerea talhariei de pe Faleza.

Oamenii legii au deschis dosar penal pentru savarsirea infractiunii de talharie.

VIDEO | Micii infractori si marile institutii din Braila. Un FILM cu mini-cutitari: Ce spun Politia, Politia Locala, Protectia Copilului, Prefectura si mama copiilor!

Comentarii