stiri Braila – debraila.ro

Zvon aruncat pe piata de PNL: Chiriac, seful judetului, este cumnatul interlopului Dan Soare | Chiriac neaga: „S-a ajuns mult prea jos, in noroi”

Batalia politica ii face pe liberali sa „arunce” presei informatii care, daca ar fi „inghitite” de jurnalisti, ar deslusi itele cazului terenului de 1326 mp din spatele Muzeului de Istorie, pe care Primaria isi dorea sa il cumpere.

Dupa ce Primaria a refuzat sa isi exercite dreptul de preemtiune, proprietarul terenului a incheiat un antecontract cu interlopul Dan Soare, Municipalitatea razgandindu-se intre timp. Liberalii l-au acuzat pe primarul Dragomir ca a vrut sa cumpere terenul „in conditii tulburi”.

Pentru ca povestea terenului sa capete conotatii ce ar merita o investigatie jurnalistica, PNL, prin vocea unuia dintre cei mai vocali lideri, a pus in joc o intoxicare prin care, in primul rand, i-a luat drept prosti pe jurnalisti: presedintele Consiliului Judetean, social-democratul Francisk Iulian Chiriac, ar fi cumnatul lui Dan Soare.

Informatia a fost negata categoric de Chiriac.

„Nu l-am cunoscut niciodata pe Dan Soare. Nu imi este ruda, nu l-am vazut in viata mea. S-a ajuns mult prea jos, in noroi as spune. Toate au o limita, cat de dura ar fi lupta intre noi, politicienii. Acum, astept ca liberalii sa imi spuna ca am si o verisoara pe nume Luna, ca sa fie tabloul perfect”, a declarat presedintele Consiliului Judetean.

Comentarii