stiri Braila – debraila.ro

Zilele Municipiului Braila: Inna, Alexandra Stan, Antonia, Corina si Raluk!

Primarul Marian Dragomir a dezvaluit, in cadrul unei conferinte de presa, numele artistilor care vor concerta la Zilele Municipiului Braila, dar si evenimentele care se vor desfasura in perioada 8-15 august.

„Duminica, 11 august, avem evenimente desfasurate in doua locatii: trupele de jazz Alex Calancea & Band si Marcian Petrescu & Trenul de Noapte in Gradina Mare, iar pe Faleza va canta Alexandra Stan. Luni, 12 august, spectacolele vor fi pe Faleza si ne adresam celor care iubesc muzica folk. Vor canta formatiile Antic, Florin Chiriac & Band si E-Band. Marti, pe Faleza va canta Corina, miercuri va fi Antonia, iar joi o sa tinem standardul inalt cum am facut-o mereu, in ultimii 3 ani, la Zilele Brailei: concertul va fi deschis de Raluk, urmand Inna. La final vom avea un spectacol de lasere si artificii”, a declarat edilul.

Totodata, ca si in anii trecuti, in perioada 7-10 august se va desfasura Festivalul „Lină Chiralina”, care, diferit fata de editiile anterioare, va reuni tinere talente si din strainatate, devenind astfel festival international de folclor. Nu vor lipsi nici Targul Anticarilor si Buchinistilor de pe strada Mihai Eminescu, Targul Mesterilor Populari – pe Faleza si traditionala parada a masinilor de epoca.

Dragomir a tinut sa precizeze ca Primaria incheie contracte direct cu impresarii artistilor, excluzand astfel intermediarii si reducand considerabil costul total al concertelor.

Comentarii