stiri Braila – debraila.ro

Weekend de foc pentru politistii braileni | Peste 320 de persoane legitimate si 240 de autovehicule trase pe dreapta

Politistii braileni actioneaza, in fiecare weekend, in municipiu si judet, pentru prevenirea faptelor antisociale, in special a celor comise cu violenta, precum si pentru mentinerea climatului de ordine si siguranta publica.

Astfel, in zilele de 17 si 18 noiembrie, politisti din cadrul Politiei Municipiului, politiilor orasenesti si cei ai sectiilor de politie rurala arondate, sprijiniti de jandarmi, au actionat atat in municipiu, cat si in localitatile din mediul rural, in zona pietelor si a unitatilor cu profil discoteca, club, cafe-bar inclusiv pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Pe timpul activitatilor, au fost verificate 20 de societati comerciale, legitimate 326 de persoane si oprite in trafic 240 de autovehicule.

De asemenea, oamenii legii au constatat 74 de contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de 24.425 de lei.

Dintre amenzile aplicate 49 au fost pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 11 conform Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, 4 la Legea 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, si doua la alte acte normative.

Ca masuri complementare, politistii au ridicat cinci permise de conducere si doua certificate de inmatriculare si au confiscat bunuri in valoare totala de 2.070 de lei, respectiv produse de parfumerie si pachete de tigari.

Comentarii