stiri Braila – debraila.ro

Vitezomanu’ din Chiscani | Fara ITP si asigurare, un sofer a fost „prins” de radar de doua ori in aceeasi zi, in Galati si Braila

Tupeu maxim la volan! Un sofer din Chiscani, in varsta de 24 de ani, a sfidat regulile de circulatie, dar si sanctiunile date de politisti.

Pe 9 mai, in jurul orei 16:00, braileanul a fost surprins circuland cu o viteza dubla fata de limita legala. Aparatul radar a indicat o viteza de 101 km/h, pe DN 22B, pe raza municipiului.

Dupa ce l-au tras pe dreapta, politistii Biroului Rutier au observat ca masina nu avea montate placutele de inmatriculare, astfel ca au trecut la verificari amanuntite.

Asa a iesit la iveala faptul ca soferul din Chiscani era la cea de-a doua „intalnire” cu oamenii legii. Cu doar cateva ore inainte, tanarul fusese amendat de politistii din Galati, fix pentru acelasi lucru: incalcarea vitezei legale in judetul vecin.

Mai mult, numerele de inmatriculare ale masinii au fost ridicate, intrucat inspectia tehnica periodica si asigurarea obligatorie ale autoturismului erau expirate.

Nici rutieristii braileni nu au fost indulgenti cu soferul vitezoman: l-au amendat pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice si au intocmit dosar penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul ale carui placute de inmatriculare au fost retrase.

Comentarii