stiri Braila – debraila.ro

Viorel Botea vrea sa fie (din nou) primarul Brailei! | Seful Inspectoratului Scolar va candida din partea PMP

Viorel Botea, inspector scolar general si consilier judetean, va candida din partea PMP pentru fotoliul de primar al municipiului Braila. Anuntul a fost facut, in cursul zilei de duminica, la evenimentul de lansare a candidatilor la alegerile locale, in prezenta europarlamentarului Eugen Tomac, presedintele partidului.

„Avem candidati eligibili atat la Consiliul Local Municipal, cat si la Consiliul Judetean. Sunt candidati cu o calitate profesionala, morala si personala deosebita”, a declarat Botea.

Viorel Botea, care este si presedintele Organizatiei Judetene PMP, a mai precizat faptul ca tinta pentru alegerile locale este obtinerea unui procentaj de 10%, care sa garanteze trei consilieri locali municipali si trei consilieri judeteni.

PMP-istul a candidat si la alegerile locale din 2016, cand, pentru functia de primar, a obtinut 4,5% din sufragii, insa a reusit sa obtina un loc in mini-legislativul judetean.

Recent, in cadrul unei conferinte de presa, seful Inspectoratului Scolar a criticat voalat faptul ca asociatiile de parinti „gasesc bani pentru organizarea Balului Bobocilor”, dar nu si pentru a contracta o firma de paza si protectie, in contextul in care jumatate din scolile din municipiu nu au gardian.

Comentarii